Απονομή Επάθλων Tour du Peloponnese 2015 και πάρτι με ζωντανή μουσική

arcadia_tour_0Tην Παρασκευή 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής του φετινού αγώνα κλασικών αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese» στο Φουγάρο. Η βραδιά θα αποτελέσει μια γιορτή για τους φίλους του κλασικού αυτοκινήτου η οποία θα είναι ανοικτή για όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα ιστορικά αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον αγώνα. Θα ακολουθήσει πάρτι στο Café του ΦΟΥΓΑΡΟΥ με ζωντανή μουσική από τον Δημοσθένη Τσάμη και τον Φώντα Δαγρέ.
Η Scuderia Triskelion σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Πυθαγόρας και την ΟΜΑΕ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο την Περιήγηση Κλασικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese», το διάστημα 11 έως 17 Οκτωβρίου 2015.
Το «Tour du Peloponnese», ένας συνδυασμός Regularity και Touring, προσφέρει στους λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου μια οδηγική πανδαισία 1200 χμ. εξαιρετικών Πελοποννησιακών διαδρομών και την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή event κλασικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα, σε χρονική διάρκεια, χιλιομετρικές αποστάσεις και αριθμό ειδικών διαδρομών. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερείας Πελοποννήσου και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Το Φουγάρο όπως και το 2014 είναι μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης.
Στο φετινό Tour du Peloponnese συμμετέχουν 25 διακεκριμένα διεθνή και Ελληνικά πληρώματα. Η πανηγυρική εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στς 12.30 στην Αρχαία Ολυμπία και ο τερματισμός την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο.
Περισσότερες πληροφορίες στο triskelion.gr.

You may also like...