Απονομή Βραβείων Καλλιτεχνικού μαθητικού διαγωνισμού ” ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ”

haniaΜε σύνθημα ” Σημασία δεν έχει μόνο τι προσφέρεις αλλα και το πως το προσφέρεις” τον περασμένο Δεκέμβριο η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ είχε προκηρύξει καλλιτεχνικό διαγωνισμό με τίτλο ” ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ”.
Με αφορμή την συνεισφορά των μαθητών σχολείων του Δήμου Χανίων για τη συλλογή μέρους των τροφίμων που προσφέρθηκαν   σε ωφελουμένους των προγραμμάτων “Βοήθεια στο σπίτι” και ΚΗΦΗ προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός ο οποίος αφορούσε την καλλιτεχνική προσέγγιση της συσκευασίας.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν σχολεία του Δήμου Χανίων από την Α’ βαθμια και Β’ βαθμια εκπαίδευση και το επίπεδο των συμμετοχών ανέλπιστα υψηλό.
Δημιουργικότητα,  ευρηματικότητα, υψηλή αισθητική και κυρίως φαντασία και κέφι πλημμυρίζουν τις μαθητικές δημιουργίες που συχνά υπερσκελίζουν έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών!
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου  στις 17.00 σε μια εκδήλωση ανοικτή στο κοινό θα γίνει η βράβευση των τεσσάρων καλύτερων συμμετοχών, μια για κάθε βαθμίδα (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο) στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.
Στον ίδιο χώρο θα εκτίθενται  οι συμμετοχές, οι οποίες θα προβάλλονται και ψηφιακά κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Σας περιμένουμε!

You may also like...