Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

thessalonikiΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ
ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Οι εγγραφές για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης αρχίζουν τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015.
Στο εαρινό εξάμηνο, το οποίο θα ξεκινήσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, θα παρουσιαστούν δύο νέοι θεματικοί κύκλοι:
• «Ντοκιμαντέρ» (Τρίτη 19.00 έως 21.00) με υπεύθυνο τον καθηγητή Αρχιτεκτονικής, Νίκο Τσινίκα και
• «Πανεπιστήμιο και κοινωνία στη Θεσσαλονίκη (1926-2015): Ιστορία, μνήμη, αφήγηση» (Τετάρτη 19.00 έως 21.00) με υπεύθυνο τον Λέκτορα Παιδαγωγικής, Βασίλη Φούκα.
Στο πλαίσιο των διαλέξεων, πανεπιστημιακοί καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ανεξάρτητοι ερευνητές και ειδικοί μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους αντικείμενα. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
Στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έχουν δικαίωμα εγγραφής οι ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους κύκλους. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους θα πάρουν μέρος στο 60% των διαλέξεων. Η εγγραφή και η συμμετοχή δεν προϋποθέτουν οικονομική επιβάρυνση.
Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κωνσταντίνου Καραμανλή 38 Β΄) τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 ή και τηλεφωνικά στους αριθμούς 2310 841962 και 2310 840295.
Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης:
HYPERLINK “http://www.thessaloniki.gr/portal/page/portal/DioikitikesYpiresies/GenDnsiDioikOikonYpiresion/

You may also like...