Ανοιχτό μάθημα χορού,στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

koxlias FINALEΤο Σάββατο 13/12/2014,ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό μάθημα με παρουσίαση όλων των τάξεων του τμήματος κλασσικού και σύγχρονου χορού της ΚΕΔΗΚΕ υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης-δασκάλας κ.Χριστίνας Μαρούλη.
Επίσης θα απονεμηθούν τα πτυχία στους επιτυχόντες των εξετάσεων του Ιουνίου 2014 οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με απεσταλμένη εξετάστρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου(RAD) κ.Φιόνα Σίαν.
Μέσα σε όλη την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ας ενδυναμώσουμε με την παρουσία μας αυτά τα παιδιά που προσπαθούν, μελετούν και αγαπούν το χορό.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ
Άγγελος Κωνσταντάκης
Ανοιχτό Μάθημα Χορού από το Τμήμα Μπαλέτου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Το Σάββατο 13/12/2014,ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό μάθημα με παρουσίαση όλων των τάξεων του τμήματος κλασσικού και σύγχρονου χορού της ΚΕΔΗΚΕ υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης-δασκάλας κ.Χριστίνας Μαρούλη. Επίσης θα απονεμηθούν τα πτυχία στους επιτυχόντες των εξετάσεων του Ιουνίου 2014 οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με απεσταλμένη εξετάστρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου(RAD) κ.Φιόνα Σίαν.Μέσα σε όλη την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ας ενδυναμώσουμε με την παρουσία μας αυτά τα παιδιά που προσπαθούν, μελετούν και αγαπούν το χορό.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ
Άγγελος Κωνσταντάκης

You may also like...