Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή εθελοντών στο 4ο Διεθνές Street Art Festival Patras | ArtWalk 4

H Art in Progress προετοιμάζεται για το 4ο Διεθνές Street Art Festival Πάτρας |ArtWalk 4 και προσκαλεί εθελοντές”

Το φετινό ArtWalk, το τέταρτο κατά σειρά, φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε απήχηση και δημιουργίες όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 4 έρχεται ακόμη πιο δυναμικό, πιο ανατρεπτικό, πιο δημιουργικό από ποτέ.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2019, θα μας μεταφέρει και θα μας εξοικειώσει με τον καλλιτεχνικό κόσμο της τέχνης του δρόμου και των τοιχογραφιών (murals).

Το ArtWalk συγκεκριμένα, με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα της Ελλάδας, κινητοποίησε ενεργά τους πολίτες δημιουργώντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ευφορίας για την μελλοντική εικόνα της πόλης σε ολόκληρη την χώρα.

Απασχόλησε τον τοπικό, τον εθνικό και τον διεθνή τύπο με περισσότερα από 215 άρθρα, καθώς η ανταπόκριση στα social media της Art in Progress και μόνο, ξεπέρασε τις 522.000 επισκέψεις.

Έτσι, η Art in Progress απέδειξε ουσιαστικά ότι οι εικαστικές παρεμβάσεις στον δημόσιο αστικό ιστό της πόλης και ο σύγχρονος πολιτισμός μπορούν να καθιερώσουν διεθνώς την Πάτρα ως πόλο έλξης πολιτισμικού τουρισμού μέσω της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της εξωστρέφειας.

Στα πλαίσια του ArtWalk 4 η Art in Progress, θα προσκαλέσει διάσημους street artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης!

Η Art in Progress στηρίζοντας το έργο της σε ενεργούς φιλότεχνους πολίτες, χρειάζεται για τη διάρκεια του ArtWalk 4 εθελοντές που θα ενταχθούν στο δυναμικό της.

Όσοι ενδιαφέρονται να ανατρέψουν, έστω και λίγο, την καθημερινότητα της πόλης, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας,
επισκεφτείτε την αίτηση https://goo.gl/5vfB5Q ή

επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Art in Progress www.artinprogress.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο patrartinprogress@gmail.com ή

επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή

επικοινωνήστε μαζί μας μέσω στα social media: Art In Progress, ArtWalk, artinprogress.patras.

Η Art in Progress σας καλωσορίζει με περισσότερη θετική ενέργεια και δημιουργική διάθεση από ποτέ. Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

 

You may also like...