«ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΗΝΗ – ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΗΝΗ – ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»: «ΝΥΚΤΟΒΙΑ ΖΩΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ECLIPSES GROUP THEATRE» ΣΤΙΣ 14 & 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Το έργο του Ισπανού συγγραφέα Χουάν Μαγιόργκα «Νυκτόβια Ζώα» θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «Eclipses Group Theatre» την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00, στο πλαίσιο του  φεστιβάλ «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης», που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» – Σκηνή Νίκου Ναουμίδη (Παρασκευοπούλου 42, τηλ. 2310 869869) σε συνεργασία με τη νεοσύστατη καλλιτεχνική ομάδα «Push Your Art Company»

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ζωή τεσσάρων ανθρώπων που δεν έχουν όνομα, δύο ζευγαριών που τα χωρίζει ένας τοίχος, αλλάζει αναπάντεχα, όταν στη Χώρα Χωρίς Όνομα όπου ζουν, θεσπίζεται ο Νόμος περί Μετανάστευσης. Ο τρόπος που ο κάθε ήρωας αντιδρά στο νέο αυτό καθεστώς, η στάση και η συμπεριφορά τους, αποτελούν αντικείμενα παρατήρησης και προβληματισμού, σε ένα περιβάλλον αφιλόξενο και εχθρικό.

Η θεατρική ομάδα «Eclipses Group Theatre»…

… ιδρύθηκε την άνοιξη του 2012. Τα μέλη της δραστηριοποιούνται σε δύο ανεξάρτητους πυρήνες, εκ των οποίων ο ένας εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος στη Νέα Υόρκη, με προοπτική συνεργασίας όλων των συντελεστών για ένα κοινό μελλοντικό εγχείρημα.
Η
ομάδα «Push Your Art Company»…
… είναι μία ομάδα νέων καλλιτεχνών με αγάπη για την τέχνη που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Η παράσταση «Νυκτόβια ζώα» είναι η πρώτη τους θεατρική παραγωγή.
Συντελεστές παραστάσεων:
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Κική Στρατάκη|
Μουσική: Στέλιος Ντάρας
Σκηνικά – Κοστούμια: Ειρήνη Ατματζίδου
Επιμέλεια κίνησης: Ευανθία Σωφρονίδου
Επιμέλεια φωτισμών: Μιχάλης Ζίφτης
Φωτογραφίες: Γιολάντα Σωτηροπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ματίνα Κουλουριώτη, Σοφία Σακελλαρίου, Ηρακλής Τζαφέτας, Πέτρος Φραγκόπουλος. Φωνή γιατρού: Μπάμπης Ματεντζίδης
Τιμές εισιτηρίων: 10€ κανονικό, 5€ φοιτητικό – ανέργων – ΑΜΕΑ – ομαδικό 
Εισιτήρια προπωλούνται στο εκδοτήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους (ύψος Ερμού). Τιμή προπώλησης: 5€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 698 3030542 (κα Μαρία Τότσκα)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
e-mail: press@thessaloniki.gr, 
www.thessaloniki.gr
ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1
ΤΗΛ.2313.317.169, 2313.317.168, FAX: 2313.317.187

You may also like...