Ανακοίνωση για επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημιστούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” στη Γερμανία

poster_ellada_pantou_sti_germaniaΗ «Ελλάδα Παντού» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) με έδρα στην Αθήνα, που έχει ως όραμα να μετουσιώσει την Ελληνική διασπορά σε ομογένεια, διεξάγοντας ομώνυμα φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» εκτός και εντός Ελλάδος, ενώνοντας την κοινωνική επιχειρηματικότητα με το κοινωνικό κεφάλαιο, την ιδιωτική επιχειρηματικότητα, και τον δημόσιο τομέα εν γένει.
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και την Αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου στη Γερμανία, το 2ο φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» θα περιοδεύσει στην Γερμανία με οδηγό τον Δημοσιογράφο Γρηγόρη Βερροιώτη , γνωστό ως «Ποδηλάτη του Κόσμου», από 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Νοεμβρίου 2014.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας, θα στήσει το ποδήλατο του, δηλαδή το φορητό του ραδιοφωνικό στούντιο, σε τουλάχιστον 6 (έξη) μεγάλες πόλεις (Αμβούργο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Μόναχο και Βερολίνο) κάνοντας τριήμερο ραδιοτηλεοπτικό μαραθώνιο, για να καταγράψει τα νέα δεδομένα του Ελληνισμού,να συνομιλήσει με Ελληνικές και φιλελληνικές κοινότητες, σε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των δύο λαών. Παράλληλα, θα διερευνήσει τις δυνατότητες για σχέσεις συνεργασίας σε δράσεις πολιτισμού, και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
Βασικός φορέας υποστήριξης της δράσης και του «Ποδηλάτη του Κόσμου» είναι ο σύλλογος «Κύκλος φιλίας για το Ελληνικό» με έδρα το Αμβούργο, που καταστατικό σκοπό έχει την αλληλέγγυα δράση, και πιο συγκεκριμένα την υλικο-τεχνική υποστήριξη του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείο στο Ελληνικό, Αθήνα (Ελλάδα).
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να γίνετε αρωγός του Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” στην Γερμανία, τοποθετώντας έτσι την εταιρεία σας δίπλα στην προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού πολιτισμού και της σημασίας της κοινωνικής προσφοράς και επιχειρηματικότητας.
Η καινοτόμα δράση αυτή περιλαμβάνει όλα τα επικοινωνιακά οφέλη , που επιζητά μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται ή θέλει να δραστηριοποιηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία. Αφήνει δε, ισχυρό επικοινωνιακό, κοινωνικό, σημειολογικό, πολιτικό, οικονομικό, περιβαλλοντολογικό και πολιτιστικό αποτύπωμα στους πολίτες και των δύο χωρών.
Το φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί και σε άλλες χώρες, όπως τη Γαλλία, Σουηδία και Βέλγιο.
ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Ελλάδα Παντού”
Τηλεφωνικό κέντρο +30 211 8003248
Fax +30 211 8007028
mail t.sopilidis@elladapantou.info
Skype elladapantou

You may also like...