Ακύρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015»

mmmmmmmmmmmmvvvvvvvvΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – Η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ «ΣΟΝ», ΟΙ ΣΟΛΙΣΤ & ΟΙ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΤΟΥ «ΩΔΕΙΟΥ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ », ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ “Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ”,ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ. Η “ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ” «ΣΟΝ», οι ΣΟΛΙΣΤ & οι Χορωδίες παιδική, νεανική & Μικτή του “Ωδείου των χρωμάτων”, παρουσιάζουν το Μιούζικαλ “Η Μελωδία της Ευτυχίας”, στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015», που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου, με είσοδο ελεύθερη.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Παναγιώτης Φουρναράκης
Διεύθυνση “Σον”: Ηρακλής Θανάσης,
Διεύθυνση φωνητικών συνόλων: Εύα Θανάση
Συμμετέχει η Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου Χορού “ΚΛΑΙΡΗ”
με χορογραφίες της Κλαίρης Γουβιανάκη Patrigot.

Σκηνικά/Μακέτες: Mαρία Φραγκιαδάκη,
Κοστούμια: Dragica Τσιριγωτάκη Jandric,
Αφήγηση: Μαρία Γαλανάκη,
Φωτισμός – Ήχος: Δημήτρης Χατζάκης,
Κατασκευή σκηνικών: Μάριος Τόπι

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Από το γραφείο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι:

1) Το μουσικοποιημένο έργο «ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ» του Παγκρήτιου Συλλόγου φίλων βυζαντινής μουσικής «Ο ΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ» που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» και
2) Η συναυλία με τον Γιώργη Μανωλάκη «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ» που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο ανοικτό θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ», ακυρώνονται λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν.

Με εκτίμηση

Ο Καλλιτεχνικός Δ/της Δ. Η.
Γιώργος Αντωνάκης

You may also like...