Ακύρωση Θεατρικής Παράστασης “Τα Παρτάλια” και αντικατάσταση με τη Θεατρική Παράσταση “Δείπνο με φίλους” στις 24.8.2014

deipno me filousΜετά από σχετική ενημέρωση που είχαμε από τις “Θεατρικές επιχειρήσεις Δημήτρη Μαροσούλη” η θεατρική παράσταση  «Τα Παρτάλια – The Hangover IV», που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014, ακυρώνεται λόγω διακοπής της περιοδείας και αντικαθίσταται από τη θεατρική παράσταση «Δείπνο με φίλους» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου.
«Δείπνο με φίλους»
του Ντόναλντ Μάργκιουλις
Ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και συγχρόνως «σκοτεινό», είναι το «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Βαλτινός, μαζί με τον Κλέων Γρηγοριάδης, τη Ρένια Λουιζίδου και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Δυο γυναίκες, δύο άντρες, δυο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα.
Το «Δείπνο με φίλους» το οποίο ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία πριν δεκατρία χρόνια , έχει τιμηθεί επίσης με το Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, το Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, καθώς και το Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.
Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος έχει κάνει και την απόδοση μαζί με τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Η σκηνογραφική επιμέλεια και τα κοστούμια είναι του Γιάννη Μετζικώφ και οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα. Φωτογραφίες και video-art Θωμάς Χρυσοχοΐδης. Σύνθεση ήχων Κώστας Εμμανουηλίδης. Βοηθός σκηνοθέτη η Χαρά Μπαλτά.

You may also like...