Αισχύλεια 2016-Ελληνικός κινηματογράφος

3213038c-e1ed-41c6-b493-3cf1f1c221a3Αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο

Τα Αισχύλεια 2016 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και για άλλη μια χρονιά φέρνουν τον αέρα της τέχνης και του πολιτισμού. Αναπόσπαστο κομμάτι του Φεστιβάλ αποτελεί τα τελευταία χρόνια και ο Κινηματογράφος, ο οποίος και φέτος φιλοξενεί έξι ελληνικές δημιουργίες οι οποίες θα προβληθούν από 26 Αυγούστου, μέχρι και 19 Σεπτεμβρίου, στον θερινό κινηματογράφο στην παραλία της Ελευσίνας.

“Νοτιάς” του Τάσου Μπουλμέτη
Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες, φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με δικό του, ανατρεπτικό τρόπο. Από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, η Ελλάδα του ’60 και του ’70 θα τον τροφοδοτήσει με αρχαίους και σύγχρονους μύθους, φανταστικά ταξίδια και όμορφες γυναίκες.
26 Αυγούστου @ 21:00 | Θερινός κινηματογράφος Ελευσίνας | Κόστος: 5€“Αστακός” του Γιώργου Λάνθιμου

Μια μη συμβατική ερωτική ιστορία που λαμβάνει χώρα σε ένα κοντινό μέλλον όπου οι άνθρωποι που μένουν μόνοι, είτε επειδή χωρίζουν είτε επειδή πεθαίνει ο σύντροφός τους, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο.
6 Σεπτεμβρίου @ 21:00 | Θερινός κινηματογράφος Ελευσίνας | Κόστος: 5€

“Σύμπτωμα” του Άγγελου Φραντζή
Ένα χειμώνα σε ένα απομονωμένο νησί κάνει την εμφάνιση του ένα πλάσμα με δερμάτινο μπουφάν και μάτια που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι. Όποιος έρχεται σε επαφή μαζί του χάνει τα λογικά του.
13 Σεπτεμβρίου @ 21:00 | Θερινός κινηματογράφος Ελευσίνας | Κόστος:                      5€<newsletter=aisxylia.gr@mail68.atl11.rs-Από Φεστιβάλ Αισχύλεια

You may also like...