Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Seminario_Cheryl_Studer_kai_neoi_lyrikoi_kallitexnesΤρίτη 18 Μαρτίου 2014, στις 19:00
Βραδιά Όπερας με συμμετέχοντες στο Σεμινάριο προετοιμασίας Ελλήνων Λυρικών Τραγουδιστών για το 38ο Γκραν Πρι Μαρία
Κάλλας – Όπερα
 με την Σέριλ Στιούντερ
Στο Ατενέουμ, Αίθουσα La Divina
Είσοδος Ελεύθερη
To Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum(Ατενέουμ) διοργανώνουν Ανοικτή Βραδιά Όπερας, την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014, στις 19:00 στην Αίθουσα La Divina του Athenaeum (Αδριανού 3, απέναντι από το σταθμό του Θησείου).
Στη βραδιά θα ερμηνευθούν Άριες και Λίντερ από νέους Έλληνες Λυρικούς καλλιτέχνες, που πήραν μέρος στο δωρεάν Σεμινάριο προετοιμασίας για το 38ο Grand Prix Μαρία Κάλλας, υπό την τεχνική και μουσική καθοδήγηση της Αμερικανίδας σοπράνο Σέριλ Στιούντερ  (Cheryl Studer), η οποία και θα επιμεληθεί το πρόγραμμα της βραδιάς. Τους τραγουδιστές θα συνοδεύσει ο πιανίστας Γιάννης Τσανακαλιώτης. Οι νέοι ερμηνευτές, που συμμετείχαν στο σεμινάριο  επελέγησαν μετά από ακρόαση, με πρόθεση τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο και δυσκολότερο διεθνή καλλιτεχνικό διαγωνισμό στην Όπερα, αφιερωμένο στην Μαρία Κάλλας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 4-11 Οκτωβρίου 2014.
To Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum  προσκαλούν όλους τους μουσικόφιλους να απολαύσουν και να υποστηρίξουν τους καλλιτέχνες οι οποίοι αποτελούν το “νέο αίμα” της κλασικής μουσικής και κομμάτι του μέλλοντος της όπερας στη χώρα, δίνοντας ένα στίγμα αισιοδοξίας στον πολιτισμό της Ελλάδας.
Το δωρεάν Σεμινάριο και οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Grand Prix Μαρία Κάλλας στην  Όπερα και το Πιάνο διεξάγονται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διεθνών Μουσικών Διαγωνισμών της UNESCO και έχουν ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.
Τρίτη 18 Μαρτίου 2014, στις 19:00 Βραδιά Όπερας με τους Έλληνες συμμετέχοντες στο Σεμινάριο προετοιμασίας με την Σέριλ Στιούντερ για το 38ο Γκραν Πρι Μαρία Κάλλας – Όπερα
Στο Ατενέουμ, Αίθουσα La Divina Αδριανού 3, απέναντι από το σταθμό του Θησείου, τηλ. 210 32.11. 949 & 955
Είσοδος Ελεύθερη
Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

You may also like...