Ένα Στολίδι για την Λαμπάδα μου – Online εικαστικό εργαστήρι για μικρούς καλλιτέχνες

Ένα Στολίδι για την Λαμπάδα μου

Online εικαστικό εργαστήρι για μικρούς καλλιτέχνες

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης συνδιοργανώνουν τον κύκλο διαδικτυακών εικαστικών εργαστηρίων για παιδιά, «Δημιουργώ με Οδηγό την Τέχνη». Η πρωτοβουλία συνεχίζεται με πολλή όρεξη κι ένα νέο πασχαλινό εργαστήρι. Αντλώντας έμπνευση από έργα γνωστών καλλιτεχνών, οι μικροί δημιουργοί φτιάχνουν στολίδια για τις λαμπάδες τους.

Την Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου 2022, στις 18:00 παρουσιάζεται το πρόγραμμα Ένα Στολίδι για την Λαμπάδα μου. Παρέα με την εικαστικό και επιμελήτρια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Αθανασία Σκληρού, οι μικροί καλλιτέχνες μαθαίνουν εύκολους τρόπους για να στολίσουν οι ίδιοι τις λαμπάδες για την Ανάσταση!

Για τις πασχαλινές χειροτεχνίες χρειάζονται: μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, χαρτί κανσόν λευκό Α4, χαρτιά χρωματιστά, ψαλίδι, κόλλα στικ, κορδέλες υφασμάτινες, σπάγκος, χαρτί από χαρτόκουτα, κερί λαμπάδας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και πραγματοποιείται online μέσω Zoom. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

Ημερομηνία εκδήλωσης

Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022, 18:00

Διεύθυνση : Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση : Eλεύθερη με προεγγραφές στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Πληροφορίες:  Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), culture@hau.gr, www.hau.gr

You may also like...