Ένα Μουσικό, Μαγευτικό Ταξίδι με τους IRIDA – ANTONIS DUET στο Κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ»

376ad68f15906cb8c13024bd4157e5d2Ένα μουσικό, μαγευτικό ταξίδι με τους Irida – Antonis Duet , σε ήχους jazz και swing, μας μεταφέρει από τη jazz των ΗΠΑ,της λατινικής Αμερικής και Βραζιλίας, στην ευρωπαϊκή jazz περνώντας από χώρες όπως Πορτογαλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, φέροντας παράλληλα τον ιδιαίτερο αέρα ethnic στοιχείων, από χώρες όπως Κροατία και Βουλγαρία. Εδώ η παράδοση του αυτοσχεδιασμού συναντά την τεχνολογία και την εξέλιξη, καθώς καθένα από τα κομμάτια χτίζεται νότα προς νότα με την τεχνική live looping και τη χρήση εξελιγμένων οργάνων. Οι Irida-Antonis Duet θα μας ταξιδέψουν με την μουσική τους την Παρασκευή 5 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2016» του Δήμου Ηρακλείου.
Vocals – looping: Ίριδα – Βασιλική ΤσιγάραGuitar -bass – drums – seabord looping: Αντώνης ΒουμβουλάκηςΦιλική συμμετοχή στο μαντολίνο: Μιχάλης Κονταξάκης
Αντί εισιτηρίου δεχόμαστε τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου σε άπορους συμπολίτες μας.

You may also like...