Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: Hard Light Portraits Vol.2

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας και η Λέσχη Φωτογραφίας N.K.Κωνσταντινουπολιτών, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της με θέμα :
HARD LIGHT PORTRAITS vol.2
Μια έκθεση που αφηγείται τη φωτογραφική προσέγγιση μέσα από την τεχνική του σκληρού φωτισμού και της αέναης κίνησης που επέλεξαν δεκατρία μέλη της Λέσχης μας, με την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη, για να δημιουργήσουν τα δικά τους πoρτραίτα.
Άπλετο φως – απόλυτο σκοτάδι.
Ακραίες αντιθέσεις -που χαρακτηρίζουν άλλωστε την εποχή- δυσκολεύουν τον φωτογράφο σε αυτή την πρόκληση. Η έκφραση και το συναίσθημα αναδεικνύεται σε αυτή την δοκιμασία, αποκαλύπτοντας την πλαστικότητα της ανθρώπινης μορφής, της γοητεία της κίνησης, καθώς και τις δυνατότητες της φωτογραφικής τέχνης και τεχνικής.
Παράλληλα με αυτήν την έκθεση, στον ίδιο χώρο, διοργανώνεται και μια δεύτερη έκθεση Φωτογραφίας με τη -γεμάτη ενθουσιασμό-φωτογραφική ματιά της ομάδας αρχαρίων, που δημιουργήθηκε από το δωρεάν σεμινάριο Φωτογραφίας που διοργάνωσε το Μάιο ο ΟΠΑΝ.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ : Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 19:00
στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ»
(Παναιτωλίου, Αλσούπολη, Νέα Ιωνία)
Διάρκεια έκθεσης : 27/05/2016 μέχρι 04/06/2016
Ώρες Λειτουργίας : Δευτέρα-Κυριακή 18:00 με 21:00
Είσοδος Ελεύθερη

You may also like...