Έκθεση με τίτλο ΄΄Μαγικά Χανιά΄΄

Renata Plonka “Μαγικά Χανιά”
Από Δευτέρα, 4 Σεπτέμβριος 2017 έως Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017
Χώρος : Πύλη Sabbionara
04 – 13|09
Πύλη SabbionaraRenata Plonka
Μαγικά Χανιά -Η Renata Kusik – Plonka γεννήθηκε στην πόλη Skawina της Πολωνίας. Σπούδασε στη Δημόσια Σχολή Καλών Τεχνών στην Κρακοβία και το 1993 ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω σε κινούμενα σχέδια για τον κινηματογράφο.
Δούλεψε σε πολλές παραγωγές τόσο για την Πολωνική βιομηχανία κινηματογράφου όσο και σε γερμανικές και ιταλικές παραγωγές.
Ακόμη έχει σχεδιάσει καρτούν για την πολύ γνωστή βρετανική σειρά κινούμενων σχεδίων με τις ιστορίες του Mr Bean αλλά και για την αμερικανική ταινία μεγάλου μήκους «The Easter Eggs Adventure».
Στη βιομηχανία της διαφήμισης μια από τις συνεργασίες της ήταν με την Γαλλική εταιρία Danone.
Ωστόσο όπως η ίδια σημειώνει η ζωγραφική ελαιογραφία είναι το πάθος της.Ειδικά για τον τόπο μας η ζωγράφος έχει πραγματοποιήσει τρεις εκθέσεις ελαιογραφίας με τον τίτλο «Ζωγραφίζω Χανιά».
Ιστορικό καφέ Κήπος 2014. Νεώριο Moro 2015.Πύλη της Άμμου 2016.
Στην τελευταία έκθεσή της στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κρακοβίας με τίτλο «Ταξίδια και χρώματα» δέσποζε θεματικά η περιοχή μας (Χανιώτικα Νέα-28/4/2016).
Η καλλιτέχνης τον προσεχή Σεπτέμβριο ετοιμάζει δυναμική παρουσία στον τόπο μας, στην Πύλη της Άμμου (Sabionarra), με τίτλο «Μαγικά Χανιά».

You may also like...