Έκθεση ιταλίδας εικαστικού στην Depot Art Gallery

02  Allegra - making of 'Retinal Athena' mural, Municipality of NikaiaΈκθεση της ιταλίδας εικαστικού
Allegra Betti van der Noot

CLOSE YOUR EYES AND SEE
RETINAL VISION | ACT II

Στην Depot Art Gallery μέχρι τις 15/02/2017
H Depot Art Gallery εγκαινίασε το πρόγραμμα της για το 2017 με την ατομική έκθεση της Ιταλίδας Εικαστικού Allegra Betti van der Noot με τίτλο Close your Eyes and See | Retinal Vision | ACT II, στις 21 Ιανουαρίου, στην Depot | The Art Gallery, Νεοφύτου Βάμβα 5, 106 74 Κολωνάκι.
Η καλλιτέχνης μέσα από τα έργα της πραγματεύεται τα ευρύτερα όρια της ζωγραφικής και της γλυπτικής μέσα από το σύγχρονο πρίσμα του Retinal Vision.
Θέτοντας ως βασικό θεματικό της άξονα το ‘ανθρώπινο σώμα’, μια φιλοσοφικά και διαχρονική ενότητα στην ιστορία της τέχνης και της αισθητικής, παρουσιάζει 22 έργα αποτελούμενα απο 47 θραύσματα χρησιμοποιώντας τα περισσότερο ως ερέθισµα παρά ως μεμονωμένη εικονογραφική εµµονή. Την έκθεση συμπληρώνει μια μεγάλη εγκατάσταση μαζί με μεγάλων διαστάσεων καμβάδες σε ένα εικονικό τοπίο από ασπρόμαυρες αλλά και έγχρωμες συνθέσεις.
Η Allegra Betti van der Noot σπούδασε στην Accademia di Belle Arti di Brera και ζει και εργάζεται στην Ιταλία και στην Ελλάδα. Από το 2008 έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές αλλά και ατομικές εκθέσεις. Απο το 2010 έχει εκτελέσει Site Specific Public Art έργα στην Ευρωπη, στην Βραζιλία και στις ΗΠΑ. Το 2106, και στα πλαίσια του Asaf – Athens Street Art Festival εκτέλεσε ένα μεγάλης κλίμακας έργο 200 μ2 επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 343, στη Νίκαια.

You may also like...