4ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Το βιβλίο του Αλβέρτου Αρούχ (Επίκουρος) με τίτλο “Η γεύση της μνήμης – Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων” θα παρουσιαστεί αύριο,...
Το βιβλίο του Αλβέρτου Αρούχ (Επίκουρος) με τίτλο “Η γεύση της μνήμης – Αναμνήσεις και εξομολογήσεις ενός κριτικού εστιατορίων” θα παρουσιαστεί αύριο,...
Ημερίδα με θέμα: “Η Καινοτομία ως αντίδοτο στην κρίση: Παραδείγματα από τον κλάδο τροφίμων και ποτών” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου,...
Τμήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με εθελοντές καθηγητές στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν τμήματα εκμάθησης, γαλλικής,...
“ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ” ΚΑΙ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ” ΣΤΟ «THESSALONIKΙ FOOD FESTIVAL» Μια ξεχωριστή γευστική εκδήλωση, ένα streetfoodpartyστα Λαδάδικα, με τίτλο “Οι Γειτονιές των...