¨Φιλαρμονική Ελειού – Πρόννων¨

jkmΣε μέρες, που όλα δοκιμάζονται και δυσκολεύουν, στην περιοχή ¨Ελειού- Πρόννων ξαναλειτούργησε και πρωτοεμφανίστηκε η Φιλαρμονική της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με νέο τμήμα.
Στο κατάμεστο θεατράκι του Πόρου ¨Γεράσιμος Πεντόγαλος¨, η τοπική κοινωνία με ενθουσιασμό και ζεστό χειροκρότημα αγκάλιασε το νέο τμήμα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Η συγκρότηση και λειτουργία της Φιλαρμονικής Ελειού- Πρόννων ήταν λαχτάρα και μεγάλη επιθυμία των κατοίκων, που η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. έκανε τα
μέγιστα για την υλοποίησή της.
Αρχιμουσικός είναι ο χαρισματικός μαέστρος κ. Δημήτρης Αμπατζής, που τον συγχαίρουμε για την όμορφη μουσική βραδιά και τον ευχαριστούμε για την όλη στήριξή του και για την καθοριστική συμβολή του στη δημιουργία της Φιλαρμονικής και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια!
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Σταματία Γκιάφη, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΠΡΟΝΗΣΟΣ¨, ο οποίος στηρίζει την όλη προσπάθεια.
Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία Kefalonian Lines για την διαρκή στήριξή της στη Φιλαρμονική μας.
Στην πρώτη εμφάνιση της Φιλαρμονικής ¨Ελειού-Πρόννων παρευρέθηκαν :
Ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδάτος Νίκος
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Ο Αντιπρόεδρος Ο.Κ.Α.Π. κ. Σολωμός Σπύρος
Ο Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Ελειού-Πρόννων κ. Πετράτος Γιάννης κα οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.
Συγχαρητήρια στους γονείς που ώθησαν τα παιδιά τους στην Φιλαρμονική και ευχόμαστε για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή. Η φοίτηση είναι δωρεάν και μπορείτε για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. τηλ.:26710-25600 και στο email:argostolitheatre@yahoo.gr
H Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. εύχεται καλή μουσική πορεία και πρόοδο στην Φιλαρμονική, είμαστε σίγουροι ότι θα διευρυνθεί και σύντομα θα καμαρώσουμε την επόμενη εμφάνισή της.
Σας ευχόμαστε Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού!

You may also like...